Saturday, March 19, 2011

tips untuk orang tak hensem!





Tips bagi yg merasa sebagai lelaki tak hensem (maaf ini hanya bergurau, jgn disimpan dalam hati ya bro!)


1. Jangan putus asa, tidak semua orang menilai manusia dari fizikalnya, boleh juga dinilai dari rumahnya, keretanya, pangkatnya, atau wang simpanannya ^^

DONT JUDGE THE BOOK BY THE COVER



2. Jangan salahkan diri anda kalau anda tak hensem, salahkanlah orang tua, kerana hensem itu keturunan.. betul tak??

LIKE FATHER LIKE SON



3. Perbaiki kecantikan dalaman anda, itu kalau anda merasa sisi luar anda memang hampeh.

THE BEAUTY IS UNDER THE SKIN



4. Jgn sakit hati kalau dikatakan tak hensem, buat bodo jer, ingat film Beauty and The Beast kan?

NO GAIN WITHOUT PAIN



5. Jadilah diri anda sendiri, kalau anda tak hensem, bersyukurlah. Mungkin kalau anda hensem

anda akan banyak dosa
JUST BE YOURSELF



6. Kalau orang lain menilai anda tak hensem, jangan ambil hati, penilaian manusia tidak selalu

benar (mungkin anda sebenarnya lebih tak hensem lagi huhu)
THE TRUTH IS OUT THERE



7. Yang cakap – tak hensem itu bergantung kepada alam sekitar anda,misalnya anda disini tak hensem tapi di Afrika boleh jadi paling hensem tu bro, so pindah ke sana jer hehehehe

THE RIGHT MAN IN THE WRONG PLACE



8. Cinta tidak memandang hensem atau tak hensem. Tak percaya? Tanyakan perkara ini kepada orang yang tak hensem…

LOVE IS BLIND



Kalau anda membaca tips ini sampai habis, bererti anda memang merasakan anda tak hensem..

Kalau anda sendiri rasa diri anda tak hensem, apalagi orang lain yang melihat anda….
Jangan menganggap kalau anda merasa tak hensem itu anda low profile,
percayalah..orang lain pun akan setuju dgn pendapat anda
jadi percayalah pada kata hati anda (kalau anda tak hensem)…



Kalau anda tersinggung dengan artikel ini, ini bererti betul.. anda memang tak hensem.

maaf.. cuma bergurau.


sumber: member fb..


4 comments:

MiZi said...

huk.. terasa sangat..

renung sejenak

elnino moona said...

alololo..jgn la terasa mizi.. gurauan jak ni..

.:rizaL:. said...

Salam..arghh terbaca smpi habis walopun sy hensem hek3. nk copy bleh tak? arghh suke2 haha klakar

elnino moona said...

sila2 copy.. sekadar gurauan jak kan.. kihkihkih