Tuesday, March 15, 2011

Ben Ashaari: Blogger ikut negeri!




 ceritakan latar belakang anda ..
namaku lebih senang di panggil Moon.. atau dalam dunia blog dan maya.. elnino de moona.. aku berasal dari sandakan, sabah.. sekarang menetap di sipitang.. masih dalam negeri sabah.

Profesion anda sekarang ?
seorang juruteknik komputer yang bekerja di sekolah.. hoho

Blog favourite anda .. kenapa ?
blog fav.. tak da la.. aku suka masuk blog orang secara random sahaja.. kadang-kadang bergantung kepada isi dan penyampaian.. kalu ok.. lama la aku lepak di blog seseorang itu.. sampai entry yang lama-lama pun aku pi baca..haha

Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
aku jarang masuk atau nda suka masuk blog yang letak lagu2.. menganggu aku mau baca entry.. blog yang banyak iklan dan widget-widget yang mengganggu pandangan mata.. sorry.. automatik aku akan tekan butang x.. 

Impian anda terhadap blog anda ..
harap blog picisan ini diterima dan di pahami..sebab aku banyak menggunakan bahasa sabah dalam penulisan aku di blog ini.. hahaha..


ok done!..

sepa nak join.. ada masa lagi ni.. jumla... klik sini




17 comments:

QueenImah said...

menjenguk sahabat blogger dari blog en Ben...

wahhh salam perkenalan dari tawau sabah

elnino moona said...

ya.. salam kenal jugak..:)

mas.saari said...

singgah n follow dari segmen BA
salam perkenalan..

seronoknya dapat berkenalan dengan blogger2 dari negeri lain!

elnino moona said...

salam kenal jugak mas.saari..:)

cik blogger said...

slm kenal, dari kg.lumadan, beaufort..

elnino moona said...

cik blogger:.. uiks bejiran pulang kitani.. hehehe..

solo molo said...

0rang k0lumpo datang menjengah...

cik ayin said...

blogger pahang sini..keep blogging :)

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Fyqa said...

hye org sabah

salam singgah dri segmen yg sama

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

:D

elnino moona said...

solo molo:.. thanks singgah sini..:)
cik ayin:..salam kenal blogger pahang..:)
nadiemsharmz:..salam kenal..:)
fyqa:..yer.. salam perkenalan..

QueenImah said...

salam perkenalan...
kita senegeri bah..
=)

elnino moona said...

iya imah.. sabah boleh ba.. hehe

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

SELMAT BERKENalan..
dtang dari blog bro ben....
saya pun newbiee gak...
tapi tak dapat join...
jom jadi member nak?

elnino moona said...

kei seichi:.. tima kaseh sudi singgah..:)
prince:.. boleh2..salam perkenalan jugak..:)

Hannah's Collection said...

hye sabahan :)
come follow my blog
http://hannahapparel.blogspot.com/