Wednesday, January 26, 2011

sabahan blogger yang HOT!..

ahaks.. terlebih dahulu.. tengok title la beb.. saya hot ok.. wiwit!.. sila jangan jeles.. sebabnya entry ni khas untuk sumandak sabah cam aku seja.. hahaha..  kelihatan riak di situ...http://www.emocutez.com
ok sebenarnya aku telah di tag oleh cik puan yatie tuk join. ni bukan contest ka apa.. cuma empunya blog ingin mengumpul seramai mungkin blogger-blogger tegar dari negeri bawah bayu ni..http://www.emocutez.com 


sebelum itu.. mau pakai sleng sabah dulu bah..
barula hot kan kio!.. ahaks
sia  berasal dari daerah di mana ini binatang buli di jumpa..
ada sana banyak di sepilok..
jan kamu segan-segan mo pi lawat ya..
bulih di jumpa di sini seja SANDAKAN..
 http://www.emocutez.com

sia sumel kan..
nah kamu ada gambar begini?.. teda kan... 


sandakan ni banyak tempat menarik leh di lawati..
nah ini salah satunya..
syiok jo kalu pi sini..peninggalan sejarah banyak sai tu..
sambil-sambil buli kita bergambar sni.. santek viewnya~..


ini time di airport sandakan..
sia mo fly pi kk.. kunun-kunun pasni nda bejumpa suda..


sekarang sia di sini suda..sipitang...
mau tahu lebih lanjut mengenai sipitang.. leh baca di entry INI..
sia buat khas untuk blog pilihan malaysia tuari..

i'm hot babe!..
sebab sia suda sampai puncak kinabalu ini..
kamu ada?.. teda kan.. kuikuikuikui

ok itu saja rasanya.. sabah bagus bah!..
http://www.emocutez.com




5 comments:

Woofer Storm said...

memang hot tu,tak snggup nak gunung coz agak gayat ckit disini..heheee

elnino moona said...

syiok ba tuh nek gunung..bulan 6 nnt aku mo p naik lagi.. hehehe..:)

ahsfantasy24 said...

teringin banget mw ke sabah..huhuhu~

elnino moona said...

meh la datang.. jgn malu2..
tiket airasia murah ba skrg.. hehe~

Aziz Syaidahtul said...

wah!! terbaik...