Monday, January 03, 2011

anda sukakan style korea.. meh ke sini!..

Assalamualaikum semua..http://www.emocutez.com
selamat malam.. semua da makan ka tuh?.. hehehe
sebelum nak wat entry panjang-panjang malam ni.. 
terlebih dahulu aku nak tolong promote blog kawan a.k.a sappo aku dulu kat korang..




sepa-sepa yang minat dengan fesyen korea, jepun, china, taiwan yang kiut miut tuh lehla berkunjung ke RARA SHOP.. terdapat banyak pilihan yang boleh membuatkan kita rambang mata.. serius aku tak tipu.. coz aku pun antara salah satunya yang rambang mata kalu da masuk blog ini.. 



tengok dress nih.. santek kan.. ngeeee.. sangat suka
http://www.emocutez.com



ni lg satu... alalala comeynya..
http://www.emocutez.com



ni dress yang aku beli.. mmg santek menarik dan tertarik..
kaler oren tuh.. aku suka..
http://www.emocutez.com



banyak lagi la yang menarik dan cute-cute belaka.. bagus terus berkunjung ke RARA SHOP selain itu RARA SHOP juga menjual barang lain seperti kasut, beg, tudung dan barang-barang lain lagi.. semuanya memang santek-santek.. 

so apa tunggu lagi.. meh ramai-ramai berkunjungla ke >SINI<http://www.emocutez.com
selain itu leh jugak berkunjung di fan RARA SHOP di facebook.. klik >SINI<http://www.emocutez.com


p/s:.. pok.. aku suda tolong promote kan ni.. nanti bagi-bagi la diskaun ek.. kalu aku beli barang lagi.. haha!http://www.emocutez.com 




4 comments:

RaRa SHOP said...

i like pok..tq..tq my luv pok..

elnino moona said...

sama2 pok.. hehehe..:)

Aziz Syaidahtul said...

sa mo yang kasut...ada ka?

RaRa SHOP said...

hi AS..salam buat masa kita tak buka sales utk kasut tapi hanya baju dan akan datang kita akan jual cheap pearl^_*
http://shoprara.blogspot.com
http://facebook.com/rarashop