Saturday, January 01, 2011

01.01.2011

assalamualaikum...
salam tahun baru.. yei.. baru dpat buat entry ni.. selama ni nak buka blog pun susah.. aish.. apa punya servis la berukband ni.. caj da la mahal2.. tapi perkhidmatan kureng memuaskan.. huh!~..http://www.emocutez.com

post pertama di tahun baru..takda idea nak karang panjang-panjang..

01012011!~..nice





ok sebelum tuh.. aku nak update skit sambutan tahun baru.. semalam tak sempat nak wat entry.. line sangat menyebalkan..huhu

...malam tahun baru...


bersemangat waja kunun mo pi tengok bunga api..
http://www.emocutez.com 


persembahan tarian dr suku kaum lun bawang..
huhu.. gambar tak terang.. jauh sngat kedudukan aku kat belakang..
http://www.emocutez.com

aku suka tengok langit itu..
tp mana BULAN?.. huhu
http://www.emocutez.com


sebahagian warga sipitang yang memeriahkan esplaned..
http://www.emocutez.com


ujan renyai-renyai mula turun..
tp semangat tengok persembahan nyanyian tetap di redah jak.. hehe
http://www.emocutez.com

esplaned sipitang..
sementara menunggu ketibaan bendera pra-gata 2011
eksited ni nak tengok..
http://www.emocutez.com

itu dia yg di tunggu-tunggu...
perahu yang membawa bendera pra-gata..
http://www.emocutez.com

penyerahan bendera...
huhu sungguh gelap.. nda nmpk apa-apa di jeti..
http://www.emocutez.com

perarakan membawa bendera..
suka tengok jembatan jeti itu..
http://www.emocutez.com


ni la benderanya..
huhu blur... ish.. sangat tak santek..
http://www.emocutez.com

time ni teda mood suda mo amik gambar..persembahan dr suku kaum lundayeh
aku duk belakang khemah PA systems.. tgkla wayar-wayar itu..
nampak sangat aku tidak pro mengambil gambar..
en.sifu di mana kah anda..huhu
http://www.emocutez.com

erm.. untuk mengelakkan hujan turun dengan lebatnya.. kami bersepakat untuk balik seja..
nda tengok firework pun tak apala..
http://www.emocutez.com 



rasanya ginila meriah firework kat pekan..
seperti yang di war-warkan oleh dj tdi..
walaupun tak dpt tengok real..
seach kat google jer.. belambak sana.. hahaha
 ok la tuh ja cita tuk tahun baru ni..
http://www.emocutez.com


p/s:.. pas tengok gambar-gambar di atas.. i need DSLR.. sangat memerlukannya..huhuhu..sepa murah ati.. meh spen kat aku meh.. ahaks..http://www.emocutez.com





3 comments:

ahsfantasy24 said...

selamat mnjejakkan kaki ke
alam 2011.. smoga trcapai azam
yang tersemat.. ^^,

Pondok usang:
Muka tak cantik xpew, tp hati maw cantik yew..(◕‿◕✿)

Kembang Perawan 3288 said...

HNY 2011 :)

elnino moona said...

selamat tahun baru jugak korang..:)