Tuesday, January 18, 2011

apa masalah facebook ni!

http://www.emocutez.commood bengang sekarang ni..
apa kehelnya la fesbuk pi upgrade profile aku..
nak seragamkan semua ka tuh..
adoii aku tidak berminat dengan new profile ni.. 
design yang tidak mesra alam.. 
argh!!!!.. tak leh tukar suda ni..
http://www.emocutez.com


tengokla buruk suda profile aku, rasa nak jak baling letop tadi... huhu
http://www.emocutez.com





aku rindukan profile yang lama 
seperti ini!..
http://www.emocutez.com



p/s:..bengang-bengang pun.. tapi masi jugak nak on9 fesbuk tiap-tiap hari kan.. keskeskeskes~~http://www.emocutez.com


6 comments:

Miecyber said...
This comment has been removed by the author.
Miecyber said...

Sabar sis....

Iran haramkan penjualan hadiah Valentine Day

BlueberrY CheesE said...

hahaha. rilex2 dear. skejap je tu bengangnyer. nnti dah biasa dah ok cam ira. hihiihih

elnino moona said...

miecyber & bluebeery:..tula pasal... sekarang rilek sda ni.. hehehe!~

Mas-Azi-Mah said...

sabar ye... lama lama nanti pasti semua nye akan okeyy... rehatkan diri tu baik baik ye..

elnino moona said...

yerla.. hehehe..
ok suda ni mas..:)