Saturday, January 29, 2011

Buatmu kekasih-nadia

pernah dengar nama NADIA?.. alah penyanyi salam untuk kekasih tuh.. lagu yang hot zaman dulu-dulu.. ok sekarang ni aku nak tolong promote lagu terbaru nadia.. best tau lagu ni.. so sepa-sepa yang belum dengar.. meh kita layan lagu ni...http://www.emocutez.com


nah sekali aku sertakan lirik lagu ni..
bersemangat waja aku dengar balik-balik tuk menghayati lirik dia.. haha!

aku masih mencintaimu..
meski pun jauh di sana..
biarpun laut memisah...
arus menyatukan kita berdua...

ikatan yang lalu terjalin semula..
terpisah bertemu kembali..
sucinya cintamu bertapa dihati..
tiada ku sangka berjumpa disini..

aku masih merinduimu..
setiap masa selagi berlalu..
usah kau ragu tentang cintaku..
di sini selalu adanya dirimu..

kekasih kau datang mencari kembali
setelah ku hilangkan diri
suratan tertulis inikah terjadi
tiada ku sangkakan bercinta lagi..



gambar ni aku amik dari fesbuk nadia..
santek gambar dia sni.. cam avril yo!..


klik nadia ali tuk ke facebook dia.. tapi da penuh.. so klik nadia tuk ke page beliau atau nadia ali fan club.. jum ramai-ramai kita like..

pas dengar lagu ni.. trus pi godek-godek youtube dengar balik lagu lama dia.. pergh!.. suara tak berubah wei.. walau da lama berlalu.. lu mmg rock la kak nadia..:)


p/s:.. paling best.. lokasi videoclip ni.. dekat jak dengan tempat aku.. hehehehehe~..santek kan..http://www.emocutez.com tp tak pernah la plak aku jumpa nadia di sni ni.. keskeskes~



2 comments:

aKU maNUsiA beRpeRaSaaN said...

hmMm.....suara tak clear laa.....isk....harus cari album dier ni!!!~

elnino moona said...

iya.. cari jgn tak cari.. best lagu dia ni..:)