Saturday, January 15, 2011

bario

Assalamualaikum..
salam ari sabtu, baru selesai menyiapkan kerja-kerja rumah... trus terpikir satu tempat ni..


tengok pemandangannya rasa tenang.. ati tepingin dan terpanggil untuk menjejakkan kaki ke daerah ini..



dan sekarang aku sedang mencari-cari info berkaitan bario....keskeskes







8 comments:

MJ said...

ingatkan elnino moona dari bario..hehe..mj ade kawan tinggal kat bario, tp dah lost contact skg..

elnino moona said...

owh yeke.. tak pena pg sana lg la.. tula tepingin nak pegi.. dgr cita bario best..:)

BlueberrY CheesE said...

tenangnyaaa..rasa nak pegi situ juga. huhuh

salam perkenalan ^^ follower bru blog cantik ni ^^

kamarukom said...

ermm...blogwalking..n mekasih ade gmbr sy kat dlm post nih ;p
n dh follow u ;)
blog ni comel n kemas :)

kamarukom said...

eh silap! ni komen utk ats tu! hahaha..bengom!

eraherrera21 said...

d mna ni

elnino moona said...

miri la iera wei..hahaha jom2..kita p sni..:)

ViccMalarn said...

Hi there.. Tadi sy google pasal kampung sy sebab lama sgt dah tak balik. last balik pun last december.. It's Bario! Heheh.. Sy jumpa entry awk. Nak ke sana? Sy ada link utk awk kalau nak homestay. here http://borneoadventure.com/tours/basic-bario/
Boleh blogwalking ke blog sy.. ada jg entry pasal kmpg sy ni :)
http://sweetthoughtofmine.blogspot.com/2011/08/my-hometown.html