Sunday, December 19, 2010

style your hijab contest!

contest anjuran encik woot woot
http://www.emocutez.com



syarat penting nak join!!

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee)
 p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )



ok ini gambar yang dipertaruhkan..
gambar lama sebenarnya ni.. 
penuh misteri..
aku sukak.. 
hehe

amacm tuan juri.. memenuhi kriteria kan..http://www.emocutez.com


hadiah menarik pasti menanti pemenang..
jom ramai-ramai join..

nak tag

tarikh tutup:
11 JANUARY 2011
http://www.emocutez.com



3 comments:

woot-woot said...

salam..thanks for joining !

good luck ^^

btw jom baca kisah bangla ni !

http://iniwootlah.blogspot.com/2010/12/ape-kau-ingat-ini-belog-mamat-bangla.html

❤=iszmasz=❤ said...

hak3.. na try join.. >,<
thanx dear for de tag.. :)

elnino moona said...

encik woot-woot:.. sama2.. :)
iszmasz:..jumla join ramai2.. best nih..:)