Monday, December 20, 2010

Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.

Assalamualaikum...
sementara baru selesai menyiapkan keja pa kata kita teruskan kecabaran hari ke 10..
jawab cepat-cepat ni.. dengan penuh keterujaan..
http://www.emocutez.com


..songs you listen to when you are happy, sad, bored, hyped, mad..

tidak di nafikan aku mmg suka dengar lagu, bermacam-macam lagu aku dengar.. kalu yang berkenan di hati aku kan play berulang-ulang sampai bosan.. hahaha.. ok skrg cuma nak listkan lagu-lagu yang aku dengar dalam situasi di bawah ini..

HAPPY
macam-macam lagu leh aku dengar time senang ati camni.. siap leh menyanyi skali.. 
semua masuk la..lagu maher zain aku suka dengar cz penuh ngn pengajaran..
thank you allah-maher zain
the chosen one-maher zain
kekanda andinda-monologue ft atilia


SAD
insyaallah-maher zain
dengar lagu ni cam terapi motivasi la buat aku.. trus rasa bersemangat.. rasa tenang jiwa..

ost autumn in my heart (reason)
tp kalu aku rasa sedih sangat.. rasa cam nak nangis nak jugak keluarkan ari mata ni.. aku dengar lagu ni.. mmg berduyun-duyun la airmata kuar.. pastu lega..

dadali-di saat aku mencintaimu
lagu ni layan jugakla.. sadis sungguh.. ahaks

kesal-ella
layan gak lagu ni.. semangat trus!..


BORED
biasanya kalu boring aku play jak lagu-lagu dalam playlist recently download dalam letop aku..
antaranya
catatanku-melly ft baim
hujan kemarin-taxi band
hidup ini mahal- goliath
sayangku-taxi band
ternyata kamu-eren ft romi
ku ukir indah namamu- 7 pelangi


HYPED
dulu zaman-zaman world cup aku suka lagu sharika tuh.. wakawaka.. syiok leh join menari skali..
pembetulan.. shakira.. ahaks.. 


MAD
biasanya time marah aku takle dengar lagu.. aku menyampah..
cara aku.. masuk bilik.. tarik selimut n tido.. ahaks..

k done wit day 10..
http://www.emocutez.com





2 comments:

Akram said...

sory cik moon..nk perbetulkan ckit bole? kat point hyped tu, lagu shakira, not sharika... :)

at least u dapat keyword if someone search kt google. Nice post anyway...~keep in touch~

elnino moona said...

ahaks.. owh yeke..
tak prasan la plak..nak betulkan jap..

tenkiu atas keprihatinan anda encik akram..:)