Tuesday, December 21, 2010

mari bermain dengan wajah anda!

assalamualaikum..http://www.emocutez.com
selamat malam semua..
aku ada benda best nak share ngn korang ni..
best tau.. aku jmpa benda ni masa membuat sesi lawatan ke blog cik ylle elias
dr semalam sebenarnya nak post benda ni.. tp oleh kerana tahap keterujaan untuk bermain ngn benda alah ni.. aku sampai terlupa.. hahaha!..terima kaseh cik ylle sebab mampu membuatkan aku teruja...

ok..ok.. benda yang aku maksudkan ialah.. online makeover.. pergh!.. sumpah.. sepa yang da try mesti eksited gila nak gunakan.. sama seperti aku.. besala aku kan mudah sangat eksited ngan sesuatu perkara.. selepas godek-godek inila hasil yang aku dapat...

mentransform kan muka aku kepada vampire...hahahaha sila bersedia di hantui oleh antu cik moon.. jangan sampai pengsan dalah ek..


jengjengjeng....
........
........
..........
................
..........
..........
...........
............
......
..............
............
.............
........
......
.........
.......
......
.......
..........
.............
............
...........
..........
.............
.......
...........
...........
............
............
tadaaaaaaa.....
http://www.emocutez.com


nih muka aku versi vampire yang menakutkan.. a.k.a hantu cikmoon

huakakakakakaka.. mo tak histeria seminggu kalu jumpa ni.. ahaks..
http://www.emocutez.com

ni lagi satu..


ni plak versi hantu baik a.k.a hantu santek..

muka cam antu tp part solekan di mata tuh menten menawan gitu..
bisa terpikat abang-abang  toyol kalu tengok ni.. hahaha!
http://www.emocutez.com


oya.. dua gambar ni aku ada upload lam fesbuk aku.. memang mendapat sambutan hangat.. sampai histeria semua yang melihatnya.. wakakakaka
http://www.emocutez.com


amacam korang berminat ka tak mentransform kan wajah anda seperti ini.. macam-macam benda baru kita leh buat.. terutamanya bab-bab mekap.. cz aku fail kalu bab itu.. semalaman aku duk main-main ngan benda ni seja.. hahahaha.. serius seronok wei.. dan yang paling penting ianya freee.. hikhikhik..http://www.emocutez.com


ok sepa berminat bolehla klik >SINI<







2 comments:

ylle elias. said...

haha best kan make over ney. kelakar pun ye gak. hehe

elnino moona said...

tula psal.. mmg eksited gile nak buat.. haha..