Tuesday, December 07, 2010

contest pic paling cute!

yeye nak join contest lagi..
http://www.emocutez.com

contest anjuran kak elly..
tuk syarat-syarat penyertaan klik jak kat gambar contest di bawah nih




tadaaaaaaa...
nih gambar yang dipertaruhkan..
pilihan secara random da nih.. sebabnya banyak sangat gambar lam letop 
lagi satu sebab eksited nak buat entry dan join contest nih..hihihi
http://www.emocutez.com


cute kan.. aku rasa aku cute tu la join contest nih.. ahaks
http://www.emocutez.com


'saya suka blog elly@suely sebab blog elly simple jer.. menceritakan tentang kehidupan seharian bersama keluarga.. walaupun aku baru jer tau dan jadi follower blog dia.. aku nak join gak contest nih sebab utamanya aku seorang perempuan..'

slogan ntah apa-apa.. boleh kan kak elly..MySpace


tarikh tutup penyertaan:
26 disember 2010
http://www.emocutez.com





2 comments:

elly @ suely said...

thanks join my contest!
good luck!

elnino moona said...

sama-sama kak ely.. hehe..:)