Sunday, November 14, 2010

maksud bunga rose..

Hati sering tertanya-tanya apakah maksud warna bunga ros yang pernah diterima. Apakah ia melambangkan rasa kasih, cinta, simpati ataupun sekadar teman biasa? Sebenarnya bunga ros mempunyai pelbagai warna yg mengandungi maksud tersirat. Takut nanti tersalah andaian diri sendiri yang malu. Di sini adalah andaian banyak pihak tentang maksud tersirat di sebalik warna bunga ros. check it out!!..


Si dia mencintaimu setulus hati dan ingin bersama selamanya... (wah!!..)Si dia mahu kamu menjadi sahabatnya atau ia menandakan perasaan cemburu terhadap kamu..(uiks!)..Rasa cinta yang ada dalam dirinya adalah cinta sejati dan sesuci ros putih itu...(pergh!!..)


Kamu adalah cinta pertama si dia dan ini menjadi rahsianya sejak sekian lama. Maknanya kamu adalah insan yang menjadi idamannya selama ini...(uiyoooo!!)
p/s:..aku nda pena pun dpt bunga2 nih.. paling2 pun dpt keychain bola (nmpk sgt aku rock).. dr bf monyet aku dlu.. siap nanges2 ni keychain tuh ilang.. wakakakaka..:p aku mo bunga rose d bawah ni.. barula unik.. ahaks....ada ka tuh ar?...lalalalalala..............
 

No comments: