Saturday, February 19, 2011

kesibukan minggu ini!


assalamualaikum..

*gambar takdak kaitan.. untuk menyedapkan ati pemilik blog seja

erk alhamdullilah.. baru selesai mengisi perut untuk petang ini.. aktiviti cuti-cuti begini memang sangat suka memanfaatkan dengan makan..makan..dan makan.. tapi tak jugak naik-naik berat badan aku ni.. aish.. 
sebenarnya aku masih takdak idea nak mengarang ayat.. dari tadi duk usha contest seja.. sampaikan blog aku ni dah jadi cam blog contest.. mana taknya dalam sehari 2 atau 3 contest aku join sekali.. nah amik ko..punya semangat kan.. haha..

ok itu kita abaikan.. sekarang aku nak share kesibukan aku dalam minggu ni.. ahaks.. sibuk la sangat kan.. dalam pada aku sibuk-sibuk wat keja di makmal sempat jugak aku main games.. buka facebook.. wahahaha.. sempat ko moon.. walaupun pengetua da sound awal-awal takleh fb di sekolah... ahaks.. apa aku kesah.. yang penting aku wat keja.. keja aku siap ok.. wakakakaka.. <--ayat tak leh blah.. 

seminggu ni aku duk update segala fail-fail di makmal.. kasi santek skit.. susun semula apa-apa yang patut.. kemaskini segala dokumen dan aset-aset kerajaan.. payah mo mengurus harta kerajaan ni.. dulu aku ingatkan senang jak.. main pakai jak benda tu kan.. rupanya... nah amik ko.. segala dokumen-dokumen kena ada tau.. cam surat beranak tuh.. fuh!.. pening gak kepala aku di buatnya.. nasib baik semuanya da settle..senang keja aku nak meng'online'kan diri.. ahaha..apa-apa pun yang paling penting sentiasa mo kena update catatan kerja harian aku.. pergh.. kena listkan  semua tu apa keja yang aku buat.. takan aku nak tulis sana buka facebook kan.. sah-sah kantoi ngan pengetua..itu mencari bala namanya kan kawan-kawan.. ngeh-ngeh..

sambil tuh ari rabu yang lepas aku p meeting KKRS sekolah yang pertama.. wah!.. aku ada jawatan penting rupanya di sekolah.. mana mo cari..haha. nak tau apa tuh KKRS.. meh sni nak habaq.. KKRS (Kelab Kebajikan Rekreasi Staff) tak pasal-pasal aku leh menang undian taun lepas.. ish2.. nampak sangat aku glemer kunun 'bilang cigu'...meeting pun kejap jak.. sok sek sal aktiviti tahunan.. yuran dan bla-bla-bla..sememangnya seminggu yang di manfaatkan sepenuhnya.. kadang-kadang ramai yang tak percaya kalu aku gtau aku busy.. sebab kejaku memang banyak rilek dan santai-santai di makmal.. walaupun sebenarnya..........(pandai2la isi sendiri...) oya lagi satu..atas desakan eh bukan permintaan aku, blog sekolah akan diaktifkan semula.. hikhikhik..aku masih mencari fakta-fakta yang menarik untuk di selitkan.. aku dah jadi salah seorang penulis di sana.. haha (eksen sekejap).. meh usha-usha blog sekolah aku yek.. SMKPADANGBERAMPAH


*tiba-tiba suka masukkan gambar muka sendiri..ahaks

aku taip entry ni sambil dengar lagu maher zain- baraka allah lakuma..
serius aku rasa bersemangat tiba-tiba.. takdak kaitan kan.. ahaha..

p/s:.. entry ni aku taip petang tadi.. tapi cam gantung.. idea berterbangan selepas tangan duk sibuk tekan-tekan keyboard terus blackout.. sekarang aku nak sambung main games dulu.. hihihihi


2 comments:

kreatifbuzz said...

As salam..
hihi..1st datang sini..er..cikgu ka?

adess..mmg sakit hati klu siok2 mnaip trus pdam suma tiba2..

oh, nak info2 skit nih, klu senang2 jom join We Are Sabahan Bloggermania..dah ramai blogger Sabah join..hehe

elnino moona said...

wsalam.. tenkiu2.. rajin2 la singgah sni..:)

sy da daftar tadi.. hehehe