Tuesday, February 15, 2011

kegilaan terbaru..

assalamualaikum.. 
salam maulidur rasul semua.. amacam arini.. anda sehat?.. arini wat aktiviti apa?.. yela sementara cuti-cuti maulidur rasul ni kan.. hehehe.. btw.. saja nak gitau aktiviti terbaru aku sekarang.. takdala menarik sangat.. cuma aku kembali kepada aktiviti dulu.. mula-mula pembukaan akaun facebook aku iaitu main GAMES!.. yeah.. itu memang tidak dinafikan.. syiok wei.. dan ini yang menjadi kegilaan aku terbaru.. kononnya la..

jengjengjeng
........
..........
..........
............
.........
...........
..........
.........
...........
.........


CITYVILLE in facebook..
hahaha.. seronok aku main games ni sekarang

interface masa mula2 loading.. siap ada music gitu..


hah.. ini aku punya 'bandar'
belum layak di panggil bandar lagi kesian.. kampung-kampung masi.. 
belum banyak duit beli tanah.. ahaks



lebih mengujakan..
ada group kaki games ni..
tempat tuk aku minta energy sama dorang..
sekarang aku teda energy..sementara tunggu dorang send.. aku update blog dulu..
kuikuikuikui.. walaupun entry tak menarik dan da bomb.. ahaks..
ok bye.. sambung games dulu.. weehoo~





2 comments:

bella nabila said...

wow.....bella pun men game ni dah level 29 hahahaha..best giler!memang taksub ar game nih

elnino moona said...

hahahaha.. mmg best.. jum2 add jd neighbour.. :)
aku bru level 20..hoho~