Friday, July 15, 2011

kontroversi yang di cetuskan penyokong MAN U..




tengok gambar ni.. ok pastu tengok lagi video kat bawah ni.. mungkin bagi mereka-mereka yang tak datang stadium kemarin leh la wat spekulasi yang penyokong the reds ni melampau kan.. tapi kebenarannya korang memang tak tahu..  meh sini aku nak citer.. tengah HOT ni.. ahaks!..





dah memang sah-sah game ni antara LIVERPOOL vs MALAYSIA.. yang dok pakai jersey MAN U tuh apsal.. saja nak cari nahas kan.. pastu siap round kawasan yang mejoriti penyokong the reds nak banggakan MAN U.. mana tak panas bai.. ko nak wat semak di kawasan orang apsal..

memang la kalu di ikutkan ada jugak penyokong kelab lain yang datang semalam.. tapi takdelah sampai nak cari nahas pakai baju MAN U kan.. itu memang salah bro.. ko nak eksen tapi salah tempat.. nasib tak lunyai ko dorang-dorang ni kerjakan.. 

depan tempat aku duduk ada budak dari indonesia.. penyokong arsenal.. tapi rilek jer pkai baju lain.. itu tak jadi masalah kan.. yang peting kita kena pandai respek team lain.. mungkin sekarang penyokong-penyokong MAN U dok panas.. bising-bising marah.. tapi ingatkah anda.. situasi ini akan sama jer kalu kelab MAN U datang malaysia.. this is football.. mmg camtu la kesudahannya!..

memang kesian.. tapi kalu dah tak pandai nak respek team lain.. macamana penyokong team lain nak respek team korang jugak kan...lu pikir la sendiri!!



..THIS IS REDS FAMILY..
YNWA


..scum not allowed here.. peace!!..




p/s:.. Sang Pencinta Ensem walaupun benci Liverpool .. ;'/


2 comments:

AL AZRUL said...

bdak ManU tu yg wat provok dlu, cbe klu dia dduk diam2, tk pyah la nk jerit2 'champion' byk kali, kan dah kena, legend konon.... !$@#$@..haha

elnino moona said...

tula pasal... padan muka dia kan.. haha