Sunday, November 06, 2011

the smurf yang comey loteh..:)


sekarang aku addict ngan patung biru yang comel ini.... nak-nak duk men gamesnya di fesbuk.. lagi la aku semangat berkobar-kobar untuk memilikinya..tapi awat la patungnya ni mahal sangat...kecik-kecik tu pun dah berpuluh lebih..bagila murah sikit kan..aish.. dah la kat sni payah betol nak dapat benda alah ni..ish..ish..ish


ini smurfette.. 
karektor yang aku pkai men games tuh.. cute jak smurfette ni.. suka sangat control santek ngn pegang-pegang rambut dia.. comelnya..


ini la perkampungan smurf aku yang meriah ngan warna warninya..hehe..:)



tengok-tengok.. suka yang ini..so sweet kan..



p/s: besok nak pi beli patung the smurf ni..confirm!..



2 comments:

misya mialen said...

Ya, dia secomel kamu jg dik:-)

elnino moona said...

hehehe..makaseh kak..^_^