Wednesday, August 03, 2011

lagu kecewa..tapi BEST!..





lagu kecewa sebernarnya ni..tapi aku suka dengar.. berulang-ulang.. sampai lam playlist di letop aku pun lagu ni paling atas.. kalau dihayati bait-bait lirik lagu ni.. tengok videoklip lagi..pergh!.. bisa bikin nanges ni.. kesian..cinta yang terhalang.. tapi tak apala kan.. amik yang positif jak.. mungkin dia bukan yang terbaik buatmu..aku cam paham jak prasan pompuan lam videoclip tuh.. tabah jak dia datang time bf dia kawen..huhu..erk.. cam ada kaitan jak lagu ni ngan aku?..hahahaha.. 

lirik lagu ni..aku penah post di entry sebelumnya 


aku suka dengar suara penyanyi ni.. merdu jak.. dari dia join ngan kangen band lagi.. lagu-lagu yang lain pun best..cam lagu ni.. ternyata kamu dan pelengkap hidupku.


p/s:.. mood jiwang tengahmalam..ahaks..;p



4 comments:

N A T A S Y A ツ said...

wah, jiwang di malam hari :D

*saya follow sini ;)

elnino moona said...

hehehe.. saja melayan lagu..

btw thanks natasya..:)

nisa C Belon said...

ehhhhhh erin penah main dengan kangen band ka ???hurmmmm lagi nie memang best ^_^

elnino moona said...

iya.... kemunculan petama erin mmg ngan kangen band...:)