Tuesday, August 23, 2011

kad raya pertama untuk taun ini..:)


berabad lamanya aku nda pena dpt kad raya sejak kemunculan era teknologi IT yang kian membangun ini.. dan untuk pertama kalinya dalam taun ni aku dapat kad raya.. sangat special rasanya dari rakan fesbuk nurul hidayah. ingatkan budak ni main-main nak bagi aku kad raya.. rupanya serius jugak.. hehehe..kata-kata kat dalam tuh.. walaupun simple tapi bermakna..' semoga persahabatan kita kekal selamanya'..



kaedah yang semakin di lupakan.. rasa terharu aku pas kad ni sampai.. trus cepat2 scan dan letak dalam blog ni.. makaseh banyak2 ya dayah.. dan aku suka cara klasik ini.. sebab sangat bereti.. boleh di simpan tuk di jadikan kenangan.. kad raya 9 tahun lepas aku masi ada jugak.. bongkar2 kotak terjumpa balik.. pergh.. syiok mengimbas kenangan..hehe..:)


p/s:.. sepa lagi nak bagi aku kad raya yer?..ahaks


4 comments:

el-janna said...

wah bestnyewrrr

elnino moona said...

ya.. mmg best.. klasik kan..:)

CikNyz said...

ad ray dah makin berkurangan kat kedai..n x cantik2..huhuhuhu

elnino moona said...

tak macam zaman dulu kan.. hehe