Wednesday, August 24, 2011

cabaran 30 hari VCO softgel


apa itu VCO softgel?..


VCO - virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO keluaran Catalyst ialah menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sbg supplement tambahan terutamanya untuk kulit.Ia dpt mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.

ok..memandangkan kulit aku jenis yang kusam tak bermaya selain masalah jerawat dan kulit berminyak .. so aku dengan yakin tryla pengambilan VCO softgel ni untuk merasakan perubahan pada kulit muka..tapi takat ni memang lum nampak perubahan lagi.. baru makan 2 biji.. takan terus dapat perubahan kan.. sebelum itu meh kita tengok apa kepentingan dan kebaikan pengambilan VCO softgel ini.

Fungsi & Khasiat VIRGIN COCONUT OIL(VCO) keluaran Catalyst :

Untuk kegunaan luaran :
1 . Dapat membantu mengurangkan berat badan
2 . Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar
3 . Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit
4 . Sangat bagus untuk masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama
5 . Mengatasi masalah kulit berminyak
6 . Mengatasi masalah sakit kulit pada kemaluan(masalah keputihan)

Untuk kegunaan dalaman :
1 . Mencegah risiko penyakit jantung&kadar kolestrol yg tinggi
2 . Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
3 . Melegakan pernafasan
4 . Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
5 . Mengurangkan keadaan mudah lapar
6 . Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon
7 . Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri
8 . Memperbaiki kandungan asid dalam rahim
9 . Mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin
10 . Amat baik bagi mengatasi masalah MONOPOS bagi kaum wanita(memperlambatkan proses)

Cara pengambilan VCO Softgel :
- 2 kali sehari (1x pagi & 1x malam)
- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus
- Ia dalam bentuk kapsul lembut yg mudah ditelan
- Boleh disapu ke muka 2/3 kali seminggu sebelum tidur
(cucuk kapsul lembut guna jarum)
- Seelok2nya ambil bersama air suam/air kosong 

berminat tak?? Banyak kan kelebihannya...
leh order dengan ejen catalyst yang berdekatan anda.. aku beli VCO softgel ni dari


p/s:.. tunggu hasilnya 30 hari dari sekarang..ngeh-ngeh


3 comments:

CikNyz said...

lau nk tmbahkan berat bdn..mcm mana pulak ek..ada tak multivitamin???

elnino moona said...

tak tau.. sbb sy pun kurus gak ni... mmg mo tmbh berat badan... sy cuba ni tuk kulit jer.. berkesan ka nda..huhu~

aniesa said...

salam..blh x sy guna picture tu utk tjuan promo sy??cantikk...