Monday, April 18, 2011

RUBY DRESS GIVEAWAY!



Dalam kesibukan aku menyiapkan montaj.. sempat gak aku pi jenguk-jenguk blog dan meronda ke blog rakan-rakan.. pastu aku berkenan mo join giveaway anjuran cik Ruby ni.. tertarik dengan dress biru itu..so aku terus semangat waja untuk menaip entry baru.. ahaks..





santek kan dress tuh (sebelah kanan)..aku mau...mau... huhu

ok nak tag

konpem dia pun eksited sama.. jum2 join.. hehehe..:)
sepa nak join leh klik link ni..




3 comments:

SumandakShawls said...

kenal rockafella???u org sandakan?????

Nor Adzwaty Rokkafella said...

moon : aku tag ko ni ga...cepat join hehehe...

http://noradzwatyrokkafellacontest.blogspot.com/2011/04/jom-join-give-away-aimi.html

elnino moona said...

sumandak:..yeay.. sdkan.. hehe
nor:..ok suda aku buat.. :)