Thursday, April 21, 2011

kamu..kamu..dan kamu.. oh kamu jugak.. mari LIKE ini!..



oh yea.. ini hari buat julung-julung kalinya aku join contest di fesbuk.. so dengan ini aku memerlukan jasa baik kalian sebagai member aku di blog tuk sama-sama menolong aku tuk LIKE gambar aku ini.. manatau pasni ada rezki aku leh menang kan.. erm.. yang di ujung sana tuh.. meh dekat-dekat sikit.. aku nak ajar ni cara-cara yang korang wajib ikuti.. hehehe

STEP 1:  klik "LIKE" http://www.facebook.com/ufmonline (penganjur contest ni..)

atau cara paling senang.. klik gambar kat bawah ni.. ehehe


ok itu sahaja.. rajin-rajinkan la diri korang pi LIKE ya.. manatau leh menang.. aku belanja korang eskrim ea.. makasih.. sayang semua.. muah!!..
http://www.emocutez.com



2 comments:

Mohd Nazari & Masninah said...

bah...harap2 ko menang...

elnino moona said...

makaseh.. persaingan sengit.. huhu~