Friday, April 29, 2011

contest mata paling cantik





Harini join contest lagi.. cam menarik jak tajuknya kan.. dan secara kebetulannya kena tag oleh cik nor yang comel itu.. so apa kata kita menjoinkan diri.. syarat-syarat penyertaan adalah seperti di bawah ini..

1) Korang mesti ada Blog dan akaun Facebook. 

2) Jadi follower blog Hikayat Si Luncai. supaya senang nak inform apa-apa pasal contest ni. Lepas contest ni habis, nak unfollow pun takpe.

3) Kena LIKE page Sweetpink Lens Shoppe di Facebook yang juga sebagai sponsor rasmi untuk contest ni.

4) Letak banner Contest Mata Paling Cantik kat sidebar blog korang dan link kan ke entri ni

3) Buat simple entri mengenai contest ni. Letak gambar korang. Pastikan gambar korang close up bahagian muka dan mata. Gambar paras pinggang pun boleh janji nampak terang. Tak kesah la gambar pakai contact lens ataupun tanpa contact lens. Korang boleh letak banyak lebih dari satu gambar tapi luncai akan pilih satu je.

4) Tag 3 orang rakan blogger korang.

5) Tinggalkan link entri contest korang dekat bahagian komen entri ni.


aku dah buat semua syarat-syarat tersebut.. ok ini gambar-gambar yang aku pertaruhkan..

tadaaa~


1. wiwit..meriah mak ngah.. euw..:)


2. senyum-senyum sipu malu i tau.. ahaha


3. close up mata satu jak.. hehehe

cukupla tiga gambar aku letak.. kang muntah lak juri nak memilihnya.. haha..

ok nak tag mangsa-mangsa plak.. hehe
3. gugu


Tarikh Tutup : 
22 Mei 2011



5 comments:

EZAN IDMA said...

tq tag :)

elnino moona said...

sama-sama.. jum join..:)

Encik Luncai said...

hi elnino moona,

thanks join. shantek mata kamoo.. good luck :)

el-janna said...

tengs taggg
amboiiiiiiiiiiiiii cantiknyewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww


ala kalah la cam ni nk joinn
xnk join la mesti klah dgn kamu
huhu

elnino moona said...

encik luncai:..sama2.. arap2 leh menang..hihihi
el-janna:..alah..jan la gtu.. meh la join..:)