Tuesday, May 10, 2011

tak tahu nak letak title apa..


Assalamualaikum.. 
ok.. aku memang takda idea nak letak title apa post kali ini.. sambil aku tengok cita asmara..tiba-tiba jak aku terpanggil untuk membuat entry baru.. sangat menjengkelkan bukan.. haha.. peduli ku apa.. teda sepa gak kisah.. kita mulakan dengan gambar-gambar di bawah.. ada sebab kenapa aku promote gambar aku di sni.. hahaha..

ini gambar terbaru.. 
iya saya yang tengah tersenyum itu.. bukan kat belakang ok..


ni trep-trep model yang tak kesampaian..

sebenarnya aku nak bandingkan gambar aku dulu dan sekarang.. memang banyak bezanya.. alah gambar ni taklah lama sangat.. gambar zaman tahun 2006 jer. atleast suatu ketika dahulu pipiku pernah tembam dan cumel gitu.. ahaks..


pergh.. tengokla pipi yang tembam itu..euw....v(^_^)v..
siap pakai gelang itam lagi.. memang tak bleh blah.. fashion yang sangat pemes masa itu.. hahaha

gambar ini masa aku konvo sijil di Poli Kuching dulu..zaman aku memang tak kesah pasal fesyen-fesyen segala.. suka pakai selipar jipun jak pigi bandar. zaman makan, tido, study. huha-huha bersama teman.. mana tak naik badan. sekarang memang takdelah pipi comel itu.. tapi hakikatnya badan aku memang jenis slim river..

tengok gambar zaman persekolahan aku yang comel ini.. see..see.. sama ngan saiz sekarang kan.. cuma bezanya aku dah tinggi.. weee~..:)



p/s:.. sentiasa bersyukur dengan apa yang ada sekarang.. Alhamdulillah..:)



2 comments:

Nor Adzwaty Rokkafella said...

hahaha bgs ko lepas tembam kurus balik...yg aku ni dari kurus ke tembam tembam chubby last2 gumuk hahaha

elnino moona said...

haha.. tp ramai yg tegur aku ni kurus btol..alahai..

time gemuk mo kurus.. time kurus mo gemuk..manusia..manusia..;p