Wednesday, December 14, 2011

sambutan bday di ulangtahun bf pertamaku!..ahaks


haha..takdak tajuk yang lebih panjang ka daripada tajuk diatas...sengaja jak kan..kalu boleh nak taip semuanya panjang-panjang..sepanjang boleh..sebab arini bufday bf pertamaku.. yeay...takpa abaikan jak itu.. meh layan gambar..hehe


hepy bufday to me..again..
oh silap.. belated bufday sebenarnya..


\
post gedik depan kek msti ada.. hakhakhak.

letak dua gambar jakla cukup..kang banyak-banyak cam riak la plak..special thanks to akak2 opis yang blnja kek bufday ini..seperti entry ini taun lepas..hehehe

ok..bf pertama yang aku maksudkan di atas ialah 


.hepy bufday owen.. i love you...muah..:)


p/s: line berukband malam ni nda berapa sporting utk aku mengupload gambar..ish.ish.ish..sampai di sini sejala coretan hari rabu..;p



3 comments:

ahsfantasy24 said...

Handsome pakwe u, i pun
dah jatuh hati kat dia, hehe :)


Latest Post:
1. Rasanya lebih baik kalau kau hilang tanpa aku sedar.
2. There's always a little.

elnino moona said...

yeke... takleh amik tau..hahaha~

Syazny said...

Assalam..nnt sila tingalkan no hp kat inbox email ek..hmpir terlupe 1 hal yg lom disattlekan..pe2 hal contact by email aje.

syazny27@gmail.com.